Ma wielką intuicję; można zaufać jej instynktowi. Pełna kobiecości, delikatna i wrażliwa, zdolna zrozumieć wszystko i ofiarować miłość nie żądając nic w zamian. Jej naturalna empatia i serdeczność sprawiają, że wszyscy biegną do niej ze swoimi potrzebami i emocjami. Czasami nie potrafi znaleźć się pośród oczekiwań innych ludzi, bywa wówczas rozkojarzona czy też wytrącona z równowagi, przepełniona emocjami. Obdarzona jest eteryczną urodą, która nie zależy od zewnętrznych środków. Ulega wpływom wydarzeń i ludzi, z którymi się styka, i może pełnić bardzo różne role w życiu różnych ludzi.
____
Admin: Oj, wyjdzie że się czepiam, ale powyższy fragment opisu pochodzi z książki Mandala Duszy - Dariusz Cecuda i wypadało o tym wspomnieć.
Co do reszty, nie wiem - google nic mi nie zdradziło.
____
Przy odrobinie manipulacji mozna od Niej dostac wszystko.
Negatywna to typowa ciepla klucha, lubi robic z siebie ofiare losu i grac emocjami. Chodzace wpominynie, zale i fochy, placz z byle powodu - choc oczywiscie dla Niej powod jest mega istotny.
W zwiazkach czesto przymyka oko na "potkniecia" partnera, jest strona ulegla i oddana. Predzej sama zacznie tlumaczyc partnera z jego wystepkow niz tupnie noga co czesto prowadzi to do frustracji i zapijania smutkow, potem juz tylko jest placz i zgrzytanie zebow. Jej uczucia sa bowiem szczere i prawdziwe, romantyczne czego oczekuje rowniez od partnera. Stawia na uczuciowa strone zwiazku, wydaje sie byc malo praktyczna, facet musi ja prowadzic za raczke, bo ona taka krucha i niewinna sobie nie poradzi.
Zawody: lekarka, terapeutka, pielegniarka, akuszerka, lekarz-położnik, reżyser, malarz, poeta, hotelarz, przedszkolanka, opiekunka w żłobku, producent żywności, sprzedawca artykułów spożywczych, pracownik domu opieki, wychowawca w sierocińcu, pracownik socjalny.
Zdrowie: żołądek i górna część układu pokarmowego.