czesc wrózki
raz tylko karta smierci zadziałąłą na moja korzysc bo sprawa umarłą smiercia naturalna, ale nie w związzku partnerskim.
Cytuj:
mamy tak
1) Sytuacja XIII Śmierć
2) Co robić? VI Kochankowie
3) Czego nie robić? XX Sąd Boży
Dla mnie karta smierci mówi o koncu jakiejs sprawy, o nie znaczy że za nia nic nie ma bo to nie 10mieczy. Ta karta mówi aby odeszło to co stare i dało miejsce nowemu- i taka jest sytuacja. To karta oczyszczenia, zamykamy stare sprawy bo musimy zacżąc nowe
Kochankowie moga tez mówic o jakiejs umowie,rozejmie pomiedzy dwiema osobami ale myslę,ze chodzi tu o podjecie konkretnej decyzji bo leiej jakas nizli zadna, abo w te abo wewte.
Karta sądu-nie bede odradzała tego co juz umarło .,ale z 2 strony sad to szczesliwa karta, to poczatek czegos i dyby nie ta karta gupca w 2 rozkładzie?
Ja ci powiem Kingo tak bez kart, kieruj się włąsna intuicja i uczuciami do niego bo jesli ci na nim zalezy i zmarnujesz cos to ciezko ci będzie potem sobie wybaczyc.
Moznaby jeszce te karty czytac normalnie po kolei i wowczas karta sadu zaprasza wrecz do zmian w istniejacym układzie
Nafiska mowi 3/12 -

zatkanie sie,zduszenie
39/12/3 Rywalizacja, zdrada, dwulicowość, rozczarowania (zwłaszcza uczuciowe), niewrażliwość na cierpienie innych, lenistwo. Nie należy wstępować w związek małżeński. Będą nas fascynować odległe miejsca i podróże, ale trzeba zastanowić się trzy razy, zanim zdecydujemy się odpowiedzieć na ten apel. Jeśli jesteśmy otwarci na innych, na zrozumienie drugiego człowieka, wówczas nasza miłość jest nam oddawana w dwójnasób.