Nie daje mi spokoju, bo wciąż sobie wypatrzy na spacerkach z pieskiem jakiegoś pana, który wg. niej chodzi za nią i jest w nią wpatrzony, tylko jakoś tak to się układa, że nic z tego nie wychodzi

. i nawet nie zamienią z sobą ani słowa, ciężka sprawa
To będzie już 4-ty pan z kolei, powiedziałam jej, że dość, nie będę rozkładać kart dopóki z jakimś panem nie dojdzie do jakiejkolwiek rozmowy, ale zmiękłam, bo ona jest po prostu przekonana, że za każdym razem - "pan" jest w nią wpatrzony, tylko chyba jakiś nieśmiały

, albo się za coś na nią obraził, na zasadzie, że już miał do niej podejść, a ona akurat spojrzała w drugą stronę, więc zapewne odebrał to jako niechęć z jej strony.
Zbyt wiele mam emocji w rozkładach na nią, więc mogę się bardzo mylić, spójrzcie więc, co w trawie piszczy
Tego Pana upatrzyła sobie na spacerkach z pieskiem/jak zwykle/.
Nie było żadnych rozmów,zero kontaktu, ale ona uważa, że on za nią chodzi i chce się z nią zapoznać, no ale jakoś to tak nie wychodzi, uważa, że jej były mąż/jest wdową/ jej na to nie pozwala.
Żal mi jej, bo przydałby jej się facet, a może tym razem faktycznie jest szansa, może ja się mylę?
Rozkład
Czy Pan chce nawiązać z nią znajomość?
Co na dzień dzisiejszy ich łączy - As Denarów
Co myśli o relacji - ona Rydwan on - 8 Pucharów
Co w sercu - ona 5 Pucharów, on - 3 Buław
Co na zewnątrz - ona 8 Buław, on - Król Kielichów
Przyszłość - As BuławRelacji na dzień dzisiejszy brak, As Denarów to szansa na jej nawiązanie, nie ma tu więzi emocjonalnej, a więc jeśli pojawiło się zainteresowanie Pana to czysto właśnie "spacerkowe".
U pani karty podniecenia/Rydwan,8 B/, ostro ruszyła do ataku, ma cel na niego, możliwe, że daje mu jakieś znaki w tej 8 B. Emocjonalnie jednak klapa, w tej 5 P.zaczyna wątpić, czy dalej coś ruszy.
Noi teraz ważne co u Pana.
8 P.w umysle oznacza, że nie jest zainteresowany Panią, podejrzewam, że ciągną się za nim jakieś nie zakończone sprawy z poprzedniego związku i nie jest gotowy na nową znajomość.
Gdyby ta 8P. była na poz. uczuć, to pomyślałabym, że może i chciałby, ale coś mu w niej nie pasuje lub myśli, że jest zajęta, więc się wycofuje.
Dalej, 3 Buł. mówi tutaj, że Pan nad czymś jest wyrażnie skupiony, że ma jakiś cel, zbiera się w sobie i zamierza go realizować, ale czy wobec niej???przy 8 Puch w głowie? no nie wiem, nie odbieram tej karty aby to chodziło o nia
Króla Puch. widzę tutaj jako faceta tęskniącego za swoją poprzednią partnerką, wnioskuję to właśnie po 8 Puch i 3 Buł.
Na przyszłość As Buł. - nic tak właściwie do przodu, pozostają chęci, chyba jej.
A może się mylę?
Spójrzcie proszę obiektywnie, może moje emocje przeinaczają interpretacje, bo ja mam wrażenie, że karty po jego stronie pokazują tylko jego życie i jej w nim po prostu nie ma.
Chciałabym się mylić, bo mogłaby w koncu znależć kogoś na resztę życia.