dziękuje Ivonn, jest w tym dużo racji co piszesz:)
Ivonn pisze:
KSIĘŻYC jest magnetyczny - ciągnie ich do siebie, bez względu na Realia... bytu tej relacji.
dokładnie tak oni na pewno są od siebie uzależnieni i to ich TYLKO łączy ale nie wiem ile takie coś potrwa bo im coraz z tym ciężej a pan jest kobieciarzem....
Ivonn pisze:
Relacja rozwija się głównie dzięki Pani - to Ona wpływa na jej ciąg dalszy.
dokładnie tak jest dlatego napisałam o tym, że ona dominuje bo to ona ma wpływ na rozwój na pewno
Ivonn pisze:
Jej błędy/Król Buław/ - inaczej to widzę Odrodzona

-
- Ona jest pod dużym wpływem Pana niestety - znaczy to, że Pan jej dosłownie narzuca wszystko/ - Ona jakby zatraciła Siebie
- ona ma "odebrany rozum" - no sorry, ale tak to widzę - co On powie, ustali - to Ona
w skowronkach przyjmuje - NIE jest tak ODrodzona??? - ???
też sie z Tobą zgodze bo wiem, że ona jest w nim bardzo zakochana, podkreśla to zawsze ale to jest jakby uzależnienie bo ona sie wyrwała z domu do niego (to jeszcze młodziutka dziewczyna) chociaż ma też bardzo dominujący charakter przynajmniej w kontaktach ze mną tak ją odbieram dlatego napisałam inną interpretacje:) ale masz racje ona podświadomie np zmieniła swoje zainteresowania pod jego wpływem i jeszcze myśli, że to wynika z jej wnętrza a ewidentnie widać że nie, jakby własnego rozumu nie miała...
Ivonn pisze:
Co spowoduje poprawę - Sprawiedliwość
- w tej karcie Odrodzona jest prawda - sądzę, że karta nawołuje do rozmowy i ujawnienia
swoich prawdziwych intencji -
--- nie wiem tylko, czy ta "poprawa" w efekcie będzie zadowoleniem dla Niej ?-
- będzie na pewno NOWĄ drogą/nowym, prawdziwym spojrzeniem na was
no właśnie, ja myśle, że jak ona PRZEJRZY na oczy i dojdzie do niej wszystko to odejdzie bo jest zdecydowaną osobą więc jeśli tylko odkryje tą bolesną prawde o której istnieniu teraz sie nawet nie domyśla bo do najbystrzejszych nie należy to pewnie sama zdecydowałaby sie odejść...