Kinga pisze:
W Krzyżu Celtyckim najbardziej prognostyczną kartą jest ta z pozycji 6, więc jeśli zastanawiamy się czy może zacząć się całkiem nowy związek, to tu pojawiłyby się jakieś sygnały sprzyjające takiej historii. Jak nie ma, to i raczej nic podobnego nie będzie.
Z mojej praktyki wynika co innego. W kartach pokazało się rozpoczęcie nowego związku, kiedy na pozycji 6. - "najbliższa przyszłość" stała II Kapłanka, a wynikiem (pozycja 10.) była karta XX Sąd + 4 buław. Kapłanka nijak się miała do nowego związku, raczej hamowała rozwój, pokazała ostrożność pytającej. Tak czy siak wejście w związek nastąpiło.
W rozkładzie, który opisuję, na pozycji 6., o ile dobrze pamiętam, stała 6 denarów. Na pozycji oczekiwań i pragnień XVI Wieża ("niech to się już w cholerę rozwali, niech to się wreszcie skończy!"), a rezultat to XV Diabeł + VIII Siła.
Myślę, że 6 denarów to życzenia na urodziny od tego problematycznego pana-diabła.
Resztę czytam tak: "Cierpię strasznie męki piekielne (Diabeł + Moc), tęsknię, mam ochotę do pana się odezwać, ale nie mogę tego zrobić, bo to zła relacja (Diabeł). Och, niechże się to wszystko jakoś samo poukłada, niech się skończy (Wieża)".

Matko...

to straszne co napisałam.