Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /home/www/vhosts/tarotnet.pl/httpdocs/forum2/includes/utf/utf_tools.php on line 1804 UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;) : WIELKIE ARKANA

Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 30 maja 2013 16:57 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 kwie 2009 14:12
Posty: 1843
Lokalizacja: Białystok
Przypadkiem natknęłam się na ciekawostkę związaną z zakładaniem nowego konta na forum i się nią dzielę, bo raz że to jest śmieszne (ubawiłam się!!), dwa że może się przyda komuś, kto utknął na etapie rejestracji... :DD

Dotychczas aby się zarejestrować potrzebna była weryfikacja przez email, czyli na maila przychodził link aktywacyjny i wystarczyło go kliknąć. Ponieważ na razie maile od forum nie są wysyłane, opcja ta została wyłączona. Zamiast niej, aby założyć nowe konto podczas uzupełnienia typowych danych jak nazwa użytkownika, adres mailowy, hasło, pojawia się zadanie...

Obrazek

Spodziewamy się, że będzie zwyczajowy obrazek z którego trzeba coś spisać. A obrazka jednak nie ma. No i co, coś nie działa? Jak tu dokończyć zakładanie konta??

:hihihi:
Nasze zadanie jest wyjątkowo podchwytliwe.
Trzeba potraktować je dosłownie.
Oto rozwiązanie zagadki:

Obrazek

:hehehe: :hehehe: :hehehe:
(Żeby nie było, ja tego nie wymyśliłam! Fakt że działa, spam-botów brak.)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 01 cze 2013 10:09 
Offline
Wszędzie mnie pełno!

Rejestracja: 15 wrz 2012 08:15
Posty: 231
No .... Wiesio nie zdał tego testu ....
Choć moje IQ - potwierdzane parokrotnie - wynosi ok. 125 - 130 ... jednak ja nadrabiam w " emocjach" ... w "intuicjach" czy w "sprawach humanistycznych" , a w komputerowym myśleniu - chyba mam poniżej 90 ... czyli idiota ...
Ale najważniejsze, że dostałem się na Forum.

EQ.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 05 cze 2013 10:24 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 kwie 2009 14:12
Posty: 1843
Lokalizacja: Białystok
Eee tam, zadanie jest arcypodchwytliwe. :)
Grunt że na boty to działa, spamu już nikt nie widział od tygodni.

_________________
http://www.kingacichocka.pl/blog/
:milo_mi:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 15 lip 2013 19:48 
Offline
Rozmowny Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lip 2013 19:30
Posty: 99
To znaczy, że jestem niesamowicie inteligentna..... ; )

Jednakże jako purystka językowa muszę zwrócić uwagę na jeden mały błąd : otóż poprawnie gramatycznie w komendzie : "Wpisz w to pole dużymi literami wyraz narzędzia" po wyrazie - "wyraz" powinien być znak interpunkcyjny " : " : )

Pozdrawiam...

_________________
Słońca w sercu...

Wykonuję przekaz Reiki na odległość - potrzebujących zapraszam na priv.

Cogito


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 15 lip 2013 21:38 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 kwie 2009 14:12
Posty: 1843
Lokalizacja: Białystok
Gratulacje. :D


Tak, wiem że tam jest błąd. Niestety ja go poprawić nie mogę. :)

_________________
http://www.kingacichocka.pl/blog/
:milo_mi:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 23 lip 2013 11:24 
Offline
Stały Bywalec

Rejestracja: 18 lip 2013 15:40
Posty: 48
ja się zalogować nie mogłam i pomimo tego,ze tak wpisałam nic nie dało i nowe konto mam z nr1 a tamto mozna zlikwidowac bo niepotrzebne mi 2


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 23 lip 2013 12:19 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 kwie 2009 14:12
Posty: 1843
Lokalizacja: Białystok
Witaj Brzanko,

Sprawdziłam, Twoje konto jest aktywne i nic się z nim nie stało. Nasz durny "Test na inteligencję" dotyczy zakładania nowego konta, jeśli konto masz to logujesz się jak zawsze. Sprawdź czy dasz radę, jak co to mogę Ci zresetować hasło.

_________________
http://www.kingacichocka.pl/blog/
:milo_mi:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 19 lis 2013 15:05 
Offline
Nowicjusz

Rejestracja: 16 lis 2013 07:05
Posty: 3
...."Wpisz w to pole dużymi literami wyraz narzędzia" po wyrazie - "wyraz" powinien być znak interpunkcyjny " : " : )"'''i ja też się na tym położyłam..potem pomyślałam że brak tych znaków interpunkcyjnych jest częścią tego testu.żeby ruszyć głową..głową niestety ruszył kto inny :usmiechniety: jakby nie było jestem, czyli test zdałam;-)a moja umysłowa ospałość przyprowadziła nas tu dwie B-) .Pozdrawiam

_________________
Amaranta


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 05 wrz 2014 17:19 
Offline
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2014 17:15
Posty: 2
Hmm... ja za pierwszym razem zrozumiałam, bo przecież jest napisane Wpisz w to pole dużymi literami wyraz narzędzia, to napisałam te narzędzia :tjaaa: ^^


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 24 lis 2014 13:53 
Offline
Hurra, mogę prosić o interpretację!

Rejestracja: 24 lis 2014 11:35
Posty: 11
Czy wypada sie przyznac, ze zalapalam dopiero za drugim razem......poleglam na "duzymi literami", wiec kopiuj-wklej to bylo jednak ciut za malo;-) Dobrze, ze jest takie zabezpieczenie, a przy okazji mozna sobe przypomniec: czytaj ze zrozumieniem;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
 Tytuł: Re: UWAGA rejestracja na forum z "testem na inteligencję" ;)
PostZamieszczono: 29 lis 2015 20:40 
Offline
Nowicjusz

Rejestracja: 29 lis 2015 20:23
Posty: 1
Ja mialam najlepsza zabawe :D
Pisze z zagranicy, z komputera w pracy, polskich znakow rzecz jasna brak.
Obrazek to byloby male miki ale wielka litera E wystepujaca w slowie narzedzia (chodzi mi rzecz jasna o e z ogonkiem ktorego znowu nie moge wpisac) to bylo wyzwanie, bo komp malo ze bez polskich znakow to poblokowany tak ze w ogole nigdzie wlezc nie mozna zeby chociazby skopiowac z jakiegos tekstu :D

Ale jak widac sie udalo :P
niech zyje zaradnosc.
a w ogole to witam wszystkich serdecznie :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by phpBB © 2007 phpBB3 Group | Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów




 
phpBB SEO